Beursupdate!

Het is alweer even geleden sinds de laatste update, maar beter laat dan nooit! Ook deze winter staan er weer twee mooie beurzen op het programma. De meesten onder ons zullen wel weten welke dat zijn, namelijk de Hengelsport en Visboten beurs (voor de karpervissers is natuurlijk CarpSquare heel interessant) in de Jaarsbeurs in Utrecht en Carp Zwolle!

De beurs in Utrecht is dit jaar op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 december. De deuren openen alle dagen om 10:00 en de Jaarbeurs zal om 17:00 haar deuren weer sluiten. Het is raadzaam om online alvast je kaarten te bestellen via http://hengelsportbeurzen.nl/nl/online-ticket of via de website van CarpSquare, dit scheelt al snel een paar euro op de entreekaarten aan de kassa en ook het parkeren scheelt je wat centen wanneer je je parkeerkaart online regelt! Meer informatie over de beurs is te vinden op hun website of op de site van CarpSquare.

Voor Carp Zwolle, de grootste karperbeurs van Europa, zul je nog iets 2 maanden langer geduld voor moeten hebben. Deze is namelijk op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 januari in de IJsselhallen in Zwolle. Op vrijdag en zaterdag kun je van 09:00 tot 17:00 op de beurs terecht. Op zondag sluiten de deuren een uurtje eerder, om 16:00. Een kaartje aan de kassa kost 15 euro, maar ook hier kun je weer een paar euro besparen door je tickets online te bestellen. Een online ticket kost 12 euro, dat scheelt je al snel een biertje! Meer informatie kun je vinden op de website van Carp Zwolle.

beurs